Nieuwe plannen voor 2020

In coronatijd behandel ik via WhatsApp Video bellen of Skype.

Nieuw: Preventieve Oefeningen voor thuiswerkers: nek, schouder, arm en rug oefeningen op maat. 6 Lessen van 30 minuten voor 200,00 €, coaching tussen de lessen door en nazorg tot 6 weken na de lessen is bij de prijs inbegrepen.

Nieuw: Individuele Zwangerschapscursus met partner, 3 lessen van 1 uur, 150,00 €. Nazorg na de bevalling inbegrepen.

Bekkenbodemcursus: 6 lessen van 30 minuten voor 200,00 €.                                                 De bekkenbodem is een vlechtwerk van spieren, die je door oefening beter kunt voelen, ontspannen en aanspannen. De bekkenbodem is een drager, een houdingsspier, belangrijk voor de stabiliteit van je bekken en rug, maar ook belangrijk voor je ontspanning, het doorlaten en ophouden van urine en ontlasting. de bekkenbodem heeft ook een functie voor plezierig vrijen.

Oefenen is dus niet alleen aanknijpen en ophouden. Ontspannen, coördineren, snel reageren, gedoceerd aanspannen, kracht en uithoudingsvermogen zijn de belangrijkste functies. Zij worden allemaal geoefend. Daarbij leer je: Welke oefeningen bij jou passen. Wat de geschikte momenten zijn om te oefenen. regelmatig zijn er mogelijkheden om een update af te spreken.